eur:
389.14
usd:
363.37
bux:
68140.61
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Azahriah. Forrás: Facebook/Azahriah
Nyitókép: Forrás: Facebook/Azahriah

Alig érthető az Azahriah-őrület, harmadik koncert is lesz

Péntek délelőtt óta nem csak az interneten, de még személyesen is hosszú sorokban álltak azok a jegyirodák előtt, akik a 21 éves zenész második koncertjére szerettek volna jegyet venni.

A 21 éves újpalotai rapper, Azahriah második koncertjére, melyet jövő májusban a Puskás Arénában tartanak is óriási az érdeklődés. Az első koncertre ugyanis minden jegyet eladtak, ami legkevesebb 40 ezer nézőt jelent.

Tóth Gergely, a rappert képviselő Supermanagement vezetője elmondta: a rendszerben még mindig komoly fennakadások vannak - írja a Telex.

Azt kell mondanom, hogy a második koncertnél még durvább a jegyvásárlási roham, mint amit kedden tapasztaltunk. Ezúttal például a jegyértékesítő rendszer sokkal nagyobb terhelést kapott. Elvileg mindenre felkészültek, de megállásokkal működik csak a rendszer- mondta a menedzser a lapnak.

A Blikk kipróbálta, délután fél 6-kor a 125 ezredikek voltak a virtuális jegyvásárlási listán.

Frissítés!

Este 9 óra körül jelentették be a művész Facebook-oldalán, hogy a nagy érdeklődés okán harmadik koncert is lesz.

Bevétel

A G7 már előzetes számításokat is közölt a várható bevételről. Eszerint, a 9900 és 25 ezer forint közötti jegyárakat figyelembe véve a két estés teltház esetén alsó hangon 800 millió forintos bevétellel számolhatnak a szervezők. Ha azonban bátrabban becsülünk, akkor akár másfél milliárdos lehet csak a jegybevétel.

Összehasonlításképp az egyik legfontosabb koncerthelyszínnek számító Budapest Park nettó árbevétele 6,5 milliárd forint volt tavaly.

A Quimby már gratulál

„Elképesztő ez a srác!” - írták közösségi oldalukon. Azt is hozzáteszik, hogy azért is figyelemreméltó a sztorija, mert ő most a Z generációs self-made sikersztorija, amellyel új utakat tör magának a hazai könnyűzenében. Godspeed!"

A Wikipédia szerint Baukó Attila Azahriah művésznéven 2019-ben jelentette meg első dalait. Az áttörést Az áttörést a DESH közreműködésével készült, 2020 novemberében publikált RÉT című dal jelentette, amivel felkerültek a Mahasz slágerlistáira is.

Azahriah énekli a Valami Amerika 4. főcímdalát.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Az MNB több telefonszámának másolásával is telefonálnak ismét csalók magánszemélyeknek, akár a jegybank, akár valamelyik hitelintézet nevében. A beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük. Az MNB és a bankok nem keresnek meg ügyfeleket ilyen ürügyekkel. A megkárosított állampolgároknak célszerű a rendőrséghez fordulni - közölte az MNB.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×