eur:
393.35
usd:
372.57
bux:
55587.88
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
Harrison Ford amerikai színész a Csillagok háborúja: Skywalker kora című film premierjén a hollywoodi El Captain filmszínházban 2019. december 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Monterrosa

Szobrot kap Indiana Jones

A londoni Leicester Square-re kerül Indy bronzszobra.

Itt található London egyik leghíresebb ingyenes turistalátványossága, amely a világ legismertebb filmszereplőinek bronzszobrait állította sorba - írja a Euronews.

Indiana Jones Paddingtonhoz, Mary Poppinshoz, Charlie Chaplinhez, Harry Potterhez, Batmanhez és Tapsi hapsihoz csatlakozhat.

A szobrot az Indiana Jones és a sors tárcsája című film premierjével egy időben leplezik majd le június végén.

A szobor bejelentése egy titokzatos ládával történt a téren, amelyen a következő felirat szerepelt: "DR. H JONES'. A doboz az első, 1981-es filmből ismert, a frigyládát tartalmazó fadobozra emlékeztet. Indy jellegzetes ostora és kalapja jelzi azt a helyet, ahol a szobor áll majd.

Az Indiana Jones és a végzet tárcsája premierje a múlt hónapban volt a Cannes-i Filmfesztiválon, egyes kritikák szerint ugyanakkor csalódást fog okozni a rajongóknak. Az immár 80 éves Harrison Ford alakításával nincsen gond, a forgatókönyvvel azonban igen: bizonyos vélemények szerint ezért méltatlanul búcsúzik Jones-tól a színész.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
Eddig is felforgatta a mesterséges intelligencia a bankok világát, de most jön még csak a java

Eddig is felforgatta a mesterséges intelligencia a bankok világát, de most jön még csak a java

Hamarosan új világ jöhet a bankoknál: bár még csak laboratóriumi környezetben tesztelik, egyre több területre szivároghat be a generatív AI - derült ki a Finshape Digital Banking Club Budapest elnevezésű rendezvényén. A panelbeszélgetésen szó volt arról is, hogy milyen munkafolyamatot válthat ki a mesterséges intelligencia, és ha egy ilyen projekt élesedik, megengedhetjük-e a generatív AI-nak, hogy hibázzon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×