eur:
394.13
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Magyar Állami Operaház épülete az Andrássy út 22-ben. Az Operaház Magyarország egyetlen nagy létszámú társulattal rendelkező és kimondottan operákra, balettekre szakosodott színháza. Az épület Budapest egyik legjelentősebb 19. századi műemléke. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faludi Imre

Nyitogassa az Opera zenés adventi kalendáriumát!

Meglepetéseket és jegyvásárlási kedvezményeket tartalmazó adventi kalendáriummal készült az ünnepekre a Magyar Állami Operaház.

Meglepetéseket és jegyvásárlási kedvezményeket tartalmazó adventi kalendáriummal készült az ünnepekre a Magyar Állami Operaház: december 24-éig minden napra egy-egy zenei érdekességet tartogató videóklippel kedveskedik közönségének.

A felvételekhez egy napig elérhető jegyvásárlási akciók is párosulnak a dalszínház idei évadára, amelyek a videókkal minden reggel 7 órától érhetők el a Magyar Állami Operaház honlapján, valamint közösségi média oldalán. A dalszínház amellett, hogy lélekemelő, meghitt tartalmakkal készül a közelgő ünnepekre, ötletekkel is szolgál a karácsonyi ajándékozáshoz - emeli ki a közlemény.

A saját gyártású felvételeken népszerű, rövid ária- és operarészletek, dalok és hangszeres művek csendülnek fel.

A másodikai ablak:

A darabok Balga Gabriella, Balogh Eszter, Brassói-Jőrös Andrea, Bretz Gábor, Brickner Szabolcs, Boncsér Gergely, Cser Krisztián, Fekete Attila, Fülep Máté, Haja Zsolt, Horti Lilla, Horváth István, Kálnay Zsófia, Kriszta Kinga, Kovácsházi István, László Boldizsár, Palerdi András, Perencz Béla, Rácz István, Rácz Rita, Sáfár Orsolya, Szántó Andrea, Szegedi Csaba, Szemere Zita, Szvétek László, Topolánszky Laura, Váradi Zita, valamint a Magyar Állami Operaház zenekari és énekkari művészei tolmácsolásában csendülnek fel - olvasható a közleményben.

A fellépőket zongorán Andrássy-Neuenstein Krisztina, Bartal László, Kálvin Balázs, Szennai Kálmán, valamint Tóth Sámuel Csaba kíséri.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×