eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Christopher Plummer kanadai színész a Knives Out című filmje bemutatóján a 44. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én.
Nyitókép: Christopher Plummer kanadai színész a 44. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én. MTI/EPA/Warren Toda

Meghalt Christopher Plummer, 91 éves volt

Ő volt Von Trapp kapitány A muzsika hangjában, és 82 évesen a legidősebb színész lett, aki Oscar-díjat kapott egy alakításáért.

Elhunyt 91 évesen Christopher Plummer, akinek egyik leghíresebb szerepe Von Trapp kapitány volt A muzsika hangjában, és 82 évesen a legidősebb színész lett, aki Oscar-díjat kapott egy alakításáért.

Plummer pénteken connecticuti házában halt meg – mondta el Lou Pitt, a színész barátja és menedzsere.

A több mint fél évszázad alatt, ameddig filmes pályafutása tartott, Plummer számos különböző zsánerű filmben játszott karakterszerepeket A tetovált lánytól a Fel! című animációs filmen át A muzsika hangjáig. Utóbbiban Julie Andrews mellett alakította von Trapp kapitányt 1965-ben, s ez a szerep tette igazán sztárrá.

Élete alkonyán ismét felfedezte magának a film és 2012-ben a Kezdők című vígjáték mellékszerepéért megkapta a Golden Globe díjat, valamint a brit filmakadémia és az amerikai filmakadémia díját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×