eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karola színművész a fővárosi Madách Színházban tartott köszöntésen 2016. november 8-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Távolról sincs még jól a Szomszédok színésznője

Hazaengedték a kórházból Csűrös Karolát, ám a színésznő még nincs túl súlyos problémáján, jelenleg is 24 órás segítségre szorul.

Korábban a Bors írt arról, hogy a Szomszédokból közismertté vált Csűrös Karolát életveszélyes állapotban vitték kórházba. A 83 éves művész trombózison esett át, a lábában alakult ki vérrög.

„Nagyon ijesztő volt, már csak a fájdalom is, amit a térdemben éreztem, ezért is hívtam ki az orvost, aki beküldött a kórházba. Nem akartam menni, mert a vírus miatt nem szívesen megy az ember betegek közé, de azt mondták, nincs más választásom” – idézte föl a történteket a színésznő a Blikknek. Csűrös Karola még tavaly ősszel elesett az otthonában, és eltörte a térdét. Bár nem egyértelmű, de lehet a mostani trombózis emiatt alakult ki.

Mint hozzátette, sajnos egyelőre nem tud járni sőt lábra állni sem tud segítséggel sem, ezért minden apró dolog, ami korábban természetes volt a számára, most nagy nehézséget okoz. Így egész napos ápolásra, segítségre van szüksége. A színésznő szerencsére nincs egyedül, a családja intézi neki a bevásárlást, valamint egész nap mellette van a segítője is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×