eur:
391.12
usd:
364.03
bux:
67271.28
2024. április 10. szerda Zsolt
Palya Bea a Hazatalálok című albumáról tartott sajtótájékoztatón az Aria Budapest szállóban 2018. szeptember 12-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Palya Bea: legyünk már őszintébbek magunkkal!

Dalcsokorba öntötte a válása kapcsán kelt gondolatait a népszerű énekesnő, aki szerint a párkapcsolatok problémáinak gyökere a szőnyeg alá söprés.

Dalokban dolgozta fel, és a Hazatalálok című lemezen tárta a nagyközönség elé válását Palya Bea. Az énekesnő szerint azzal, hogy egy problémáról beszélünk, "már félig megoldottuk". A Szeretlek Magyarországnak adott terjedelmes interjújában ugyanakkor a művész azt is nyomatékosította, nem csak róla van szó, hogy ezek a dalok mások hasonló gondjaiban is segíthetnek.

Mint elmondta,

"ezer dolog, ezer történet van egy kapcsolatban, amiről nem beszélünk, és dalok sem születnek róla, mert az egész a szégyen fekete leple alá van még mindig bújtatva".

Ilyen szerinte például a képernyőfüggőség és az intimitás viszonya, vagy a hála kifejezése a volt párunknak. "Vagy az, hogy igenis

egy férfi is tele van érzésekkel és igenis ő is gyötrődik,

amikor azon gondolkozik, hogy megy vagy marad" - tette hozzá.

Szerinte őszintébb lehet magával szemben az, aki új albuma dalait meghallgatja, sok ilyen visszajelzést is kapott. A dalok egyébként sem csak a saját történetéből merítettek, hanem mindazokéiból is, akik hasonló történeteket osztottak meg egymással.

Az énekesnő úgy látja, csak társadalmi sztereotípiák, hogy a nők gyöngék, vagy hogy a férfiak nem mutatják ki az érzelmeiket.

"Nézzük már meg ezeket a hiedelmeket, miket állítunk egymásról, ahelyett, hogy magunkra fókuszálnánk."

"Meddig kell még képmutatóan

azt játszani, hogy minden rendben van a házasságokkal?"

- teszi fel a kérdést, amibe ő is "beleállt". Mint fogalmazott, attól, hogy egy férfinak és egy nőnek gyereke van, attól még "nem marad fent" a kapcsolat magától.

"Úgy veszem észre, hogy az elméletet tudjuk, például hogy ne feküdjünk le mással, de a gyakorlatot, annak a konkrét lépéseit és technikáit, hogy mitől marad élő egy kapcsolat, azt nem" - tette hozzá Palya Bea, aki szerint a problémák gyökere az, hogy szőnyeg alá söpörjük ezeket a gondokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.11. csütörtök, 18:00
Marozsán Fábián
a tenisz-világranglista 37. helyezettje
Megszenvedték az amerikai tőzsdék az inflációs adatot

Megszenvedték az amerikai tőzsdék az inflációs adatot

Ma reggel az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően a délelőtti emelkedést nagyrészt visszaadták az európai tőzsdék, és Amerika is nagyobb mínuszban zártak, miután a délutáni amerikai inflációs adat a vártnál magasabb lett, melynek hatására tovább mérséklődtek a kamatvágással kapcsolatos várakozások: a dollár komoly erősödésbe kapcsolt, a tőzsdék pedig lefordultak. A magyar piac azonban a forint markáns gyengülése ellenére is jól állta a sarat, az OTP vezetésével a BUX új történelmi csúcsot ért el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 10. 11:26
×
×
×
×