INFORÁDIÓ 
2020. február 23. vasárnap
Alfréd

film

irodalom

j.k. rowling

Bővül Rowling legendás bestia-sorozata

InfoRádió / MTI

Ötrészes lesz az eredetileg trilógiának tervezett Legendás állatok és megfigyelésük című filmsorozat, J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője csütörtök este jelentette be a hírt.

A fiktív tankönyvre épülő sorozat első részét, amelyben mások mellett Eddie Redmayne, Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller és Alison Sudol is szerepel, november 18-án mutatja be a mozikban a Warner Bros. filmstúdió.

Rowling rajongóit egy olyan élőben közvetített londoni rendezvényen lepte meg a hírrel, amelyre Los Angeles-i, római és más városokban lévő nézőket is bekapcsoltak.

A mozifilmsorozat a legendás bestiákért rajongó Göthe Salamandert követi nyomon. Rowling korábban azt nyilatkozta, hogy a New Yorkban játszódó történet se nem folytatása, se nem előzménye a sorozatnak, hanem Harry Potter mágikus világának kiterjesztése.

Az írónő a Harry Potter-könyvsorozat negyedik és ötödik kötetének megjelenése között vetette papírra a fiktív tankönyvet, amely a történet szerint hetven évvel az ifjú varázslótanonc felbukkanása előtt íródott, 1926-ban, New Yorkban játszódik.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018