eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Gigabulival ünnepelték a halott Prince 58. születésnapját

Nagyszabású szabadtéri táncpartit rendezett szombat este Spike Lee amerikai filmrendező Brooklynban az áprilisban elhunyt Prince 58. születésnapjára emlékezve.

Több százan vettek részt a mintegy hat órán át tartó zenés mulatságon, amelynek résztvevőit arra kérték, hogy bíborszínű ruhát viseljenek.

Az április 21-én fájdalomcsillapító véletlen túladagolásában elhunyt szupersztár kedden lenne 58 éves. A buli szervezői hangsúlyozták, hogy rendezvényükkel nem halálára, hanem életére és zenéjére akarnak emlékezni.

Spike Lee Prince híres szimbólumát tartva a kezében érkezett a partira egy csoport doboló gyermekkel.

Az énekeslegenda egykori társai, Al Sharpton és Rosie Perez is ott voltak a tömegben, amely Prince legsikeresebb számaira, köztük az Erotic City, a When Doves Cry, a Starfish and Coffee című dalokra ropta a táncot.

Sharpton és mások megemlékeztek egy másik ikonról, a szombaton elhunyt Muhammed Aliról is. A legendás ökölvívó - aki több évtizede Parkinson-kórban szenvedett - hetvennégy éves korában az arizonai Phoenix város egy kórházában hunyt el.

Prince április 21-i halála után Spike Lee rendezett egy utcabált az énekesre emlékezve. A filmrendező hasonló ünnepséggel emlékezett Michael Jackson halálra 2009-ben.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×