eur:
388.9
usd:
359.8
bux:
68123.49
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Adele is fellép a Golden Globe-on

Adele is fellép a vasárnapi Los Angeles-i Arany Glóbusz-gálán: az új Bond-film főcímdalát énekli majd a díjkiosztón.

A ceremónia főproducere szerdán jelentette be, hogy a 24 éves sztár a gyermekáldás utáni első fellépésére vállalkozott, amikor elvállalta a szereplést a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók díjainak átadásán.

A Grammy-díjas Adele kisfia októberben született meg.

A 007 - Skyfall című Bond-mozi főcímdala versenyben van a legjobb eredeti dal Arany Glóbusz(Golden Globe)-díjáért. A mezőnyben Taylor Swift Az éhezők viadalában énekelt száma, Jon Bon Jovi Stan Up Guys-ban előadott dala, Keith Urban Act of Valor című filmben hallható betétdala és A nyomorultak Suddenly című száma verseng még a trófeáért.

Adele nemcsak előadója, hanem társszerzője is a Skyfall című számnak. A Bond-filmre bemutatása óta világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet a nézők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentette az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indíthatja a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×