eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Hamarosan megjelenik a 14 éve várt album?

A Billboard, a legtekintélyesebb egyesült államokbeli könnyűzenei szaklap szerint a Guns 'n' Roses 14 éve készülő albumának forgalmazásáról tárgyal a banda menedzsmentje.

Úgy tűnik, mégis lesz valami a Guns 'n' Roses 14 éve készülő lemezéből, a Chinese Democracyből. A lemez megjelenéséről évre-évre felbukkannak hírek, azt állítván, már nem kell sokat várnia a kilencvenes évek közepe óta teljesen átalakult banda rajongóinak.

Most a Billboard azt írja, konkrét jelei vannak a lemez közelgő piacra dobásának. Ugyanis a lap forrásai szerint a Wal-Mart és a Best Buy áruházlánccal tárgyalnak Axl Rose-ék a lemez kiadásáról.

A Guns 'n' Roses jelenlegi menedzserirodája az Irving Azoff vezette Front Line Management. Azoff már az Eagles Long Road Out of Edenjét is a Wal-Marton keresztül forgalmazta, más kereskedők bosszúságára. Az AC/DC következő albumát is a Wal-Mart árulja majd.

Az nem világos, hogy a tárgyalásokat ki kezdeményezte. Valószínűleg vagy a Front Line, esetleg az Universal Music Group tulajdonában álló Interscope kiadó. A Billboard azonban a Best Buyhoz hasonlóan egyiküket sem tudta elérni, a Wal-Mart pedig nem volt hajlandó megerősíteni az információkat.

Utoljára júniusban tört ki botrány a régóta várt lemezzel kapcsolatban, amikor kilenc, állítólag kiadáskész szám került fel egy blogra a lemezről. Az esetet követően a dalok közzétevőjét még az FBI is fölkereste.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×