eur:
388.48
usd:
360.79
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Három és fél millió forint egy 1964-es Beatles-felvételért

Horribilis összeget, három és fél millió forintot adott egy ismeretlen vásárló egy aukción egy 1964-es Beatles-felvételért. A szalagon a banda a röhögés miatt többszöri nekifutásra sem tudja elkezdeni egyik számát. A végül nagy nehezen beinduló nótát aztán befejezni sem sikerül rendesen.

Korai, tekercses Beatles-felvétel talált gazdára egy brit árverésen. Az ismeretlen vásárló három és fél millió forintnak megfelelő összeget adott a felvételért, amely feltételezhetően 1964-ben készült, és egy észak-angliai padláson akadtak rá.

A szalagon a Beatles az I Will Follow The Sun című számot próbálja meg eljátszani, de többszöri nekifutásra sem sikerült belekezdeniük a nótába, mivel állandóan viccelődnek egymással.

A Beatles For Sale nagylemezen megjelentetett dal próbája közben John Lennon és Paul McCartney többször is elröhögi magát a dal vége felé is, így a végül sikeresen elkezdett dalt nem sikerült befejezniük sem.

"Nem nézek rád!" - mondja Lennon McCartneynek. "Dehogynem" - válaszolja neki Paul, erre Lennon megjegyzi, hogy "ez egyre viccesebb lesz".

A szalagos felvétel összesen tizenkét nótát tartalmaz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Több hónapig tartó késlekedés után Mike Johnson amerikai házelnök végül benyújtotta az ukrajnai katonai támogatásról szóló törvényjavaslatot, amit a Képviselőház el is fogadott. A hosszas huzavona mögött az állhatott, hogy Donald Trump és a hozzá hű republikánusok meg akarták állítani az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyeket. De vajon miért és hogyan történt meg a fordulat az ügyben? Talán a Trump Towerbe látogató Andrzej Duda lengyel államfő győzte meg a volt amerikai elnököt Ukrajna támogatásának szükségességéről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×