eur:
389.2
usd:
362.48
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hugh Grant újra két nőnek udvarol

Brit színészt alakít következő filmjében Hugh Grant, ami bizonyára nem esik majd nehezére, hiszen csak magát kell adnia. Hogy még könnyebb legyen a szépfiú számára a szerepformálás, két hölgynek, egy kínai rendezőnek és a szintén csinos tolmácsnak is csapja a szelet.

Brit színészt alakít következő filmjében Hugh Grant, ami bizonyára nem esik majd nehezére, hiszen csak magát kell adnia.

A 47 éves filmsztár a dán Susanne Bier (Testvéred feleségét) romantikus komédiájában vállalt szerepet. A Lost for Words című produkcióban brit színészt játszik, aki egy kínai rendezőnő filmjében dolgozik, ám csak tolmácson keresztül tudnak egymással szót érteni. A sármos hős persze a rendezőnek és a csinos tolmácsnak is csapja a szelet.

A Variety jelentése szerint a forgatókönyvet Jamie Curtis és Dan Mazer (Borat) írta. Grant parnerét, a rendezőnőt Ziyi Zhang (Egy gésa emlékiratai) alakítja. A Universal Pictures produkcióját szeptemberben kezdik forgatni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×