eur:
389.26
usd:
361.34
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A méregkereskedő ujja csak rácsúszik a ravaszra

Négy filmpremier lesz ma a magyar mozikban, a kínálatban vígjáték, akciófilm és horror is szerepel.

Az alkotókat, szereplőket nézve a hét legvonzóbb bemutatója a Charlie Wilson háborúja. Mike Nichols filmjében Tom Hanks (Charlie Wilson), Julia Roberts (Joanne Herring) és Philip Seymour Hoffman alakításában ismerhetjük meg Charlie Wilson texasi kongresszusi képviselő szovjetellenes akcióit.

A megtörtént eseményeket is feldolgozó filmből kiderül, hogy a politikus miként fogott össze a '80-as években Texas egyik leggazdagabb asszonyával és egy CIA ügynökkel, hogy súlyos dollármilliókkal támogatva az afgán szabadságharcosokat, végül saját győzelmeként is értékelhesse a Vörös Hadsereg kivonulását Afganisztánból.

A vígjáték kategória eheti kínálata Angliából érkezett. A Cukrosnéniben Carmen Electra, Tom Riley és Tom Burke gondoskodik a nevetésről.

A történetben két fiatal filmes próbálja leforgatni zseniálisnak tartott forgatókönyvét, amelyhez egy producer fantáziáját is sikerül felizgatni, de egy apróság persze mindent felforgat: pénz csak akkor lesz a filmre, ha szerepel benne Ötfogásos Candy, a világ elsőszámú pornósztárja.

Aki rajong Sylvester Stallone-ért, az bizonyára már ma beül a John Rambo című filmre. A stáblista érdekessége - amellett, hogy Stallone a rendező, - talán az, hogy heten írták a forgatókönyvet.

Persze, nem lehetett könnyű ütős sztorit keríteni a hajpántos igazságosztó, John Rambo köré, aki már húsz éve nem vett részt akcióban, és Thaiföldön letelepedve, szerény kígyóméreg-kereskedését vezeti.

Ám jön egy lelkész, és győzködi kezdi Rambót, hogy segítsen gyógyszert és élelmet átvinni az elaknásított határvidéken. Rambo először nemet mond, de amikor az akció tagjait foglyul ejtik, valahogy csak rácsúszik az ujja a ravaszra.

A Rambo sorozat negyedik részével egy időben érkezik hozzánk a Fűrész negyedik epizódja is, így a horror-rajongók sem maradnak premier nélkül.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×