eur:
395.71
usd:
372.13
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Egyelőre minden Rolling Stones-koncertet megtartanak

Magyarországon is sokan aggódva figyelik, hogy vajon megtartják-e a Rolling Stones régióban tervezett koncertjeit. A brnói Rolling Stones koncert jegyeinek értékesítésével foglalkozó TicketPro képviselője az InfoRádióban elmondta, egyelőre egyetlen koncertet sem mondtak le a gitáros Keith Richards balesete miatt.

A többek között a brnói Rolling Stones-koncert jegyeinek értékesítésével foglalkozó TicketPro úgy tudja, hogy megtartják a június közepére beharangozott csehországi koncertet.

Járdány Barna az InfoRádióban azt mondta, hogy még az európai turné kezdetének számító barcelonai koncert megrendezésére is van esély.

"A legfrissebb információk szerint az európai turnét megpróbálják rendben elindítani. Ha ez mégsem sikerül, akkor az első néhány koncertet más időpontban tartják, de a többit (köztük a június 16-i brnóit) valószínűleg az eredeti időpontban rendezik" - közölte.

Járdány Barna szerint "olyan változat nincsen, hogy Keith Richards nélkül lépjen fel a Rolling Stones bármelyik helyszínen".

A törvényi előírás szerint ha helyszín vagy időpont változás lép fel, akkor a jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy visszaválthatók.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×