eur:
395.74
usd:
372.43
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

George Clooney és sztárparádé Berlinben

Csütörtökön nyit Európa egyik legjelentősebb filmes találkozója, a Berlini Filmfesztivál, melyen 56 országból 360 filmet mutatnak be. Az egyik vendég George Clooney lesz.

Az 56. Berlini Filmfesztiválnak már a nyitófilmje is valódi sztárparádé, hiszen Marc Evans brit rendező alkotásában, a "Snow Cake"-ben Sigourney Weaver és Alan Rickman játssza a főszerepeket.

Az alkotás egy autista nő és egy autóbalesetet szenvedett férfi barátságát dolgozza fel.

A berlini versengésre összesen 26 filmet választottak ki, ezeknek nagy részét (19) először a német fővárosban láthatja a közönség.

De nem csak a vásznon láthatnak sztárokat a fesztivál látogatói, hiszen várhatóan személyesen teszi tiszteletét többek között George Clooney, Isabella Rossellini, Heath Ledger, Meryl Streep és John Hurt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×