eur:
391.39
usd:
359.21
bux:
72730.44
2024. július 16. kedd Valter
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Halálos baleset a miniszterelnök konvojában

Egy idős nő hajtott be a lezárt kereszteződésbe Stuttgartban.

Súlyos balesetet szenvedett hétfő délelőtt két, a reptérre tartó Orbán Viktor konvoját kísérő motoros rendőr, miután összeütköztek egy BMW-vel. Mindkét rendőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba, egyikük életét végül nem is sikerült megmenteni – írja a Telex a Bild cikkére hivatkozva.

A német lap szerint a BMW-t vezető 69 éves nő nem vette észre, hogy a miniszterelnöki konvoj miatt motoros rendőrök zárták le a kereszteződést. Így egyikükbe beleütközött, majd egy társába is belecsúszott.

A Blikk megkeresésére Orbán Viktor sajtófőnöke közölte: a miniszterelnököt szállító autó nem volt érintett a balesetben.

„Orbán Viktor kondoleáló levelet küldött a német kancellárnak és a stuttgarti rendőrfőnöknek; a megrendülését és együttérzését fejezte ki a tragikus baleset kapcsán”
– mondta a portálnak Havasi Bertalan.

Orbán Viktor a helyszínen nézte végig a skótok elleni győztes meccset, ezután indult el a reptérre hétfőn délelőtt.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nem lennék meglepve, ha a merénylő nem magányos farkas lenne

A Donald Trump körül dolgozó biztonsági emberek jól reagáltak, de a távolabbi védelem hibázhatott, hogy fegyverrel a volt elnök közelébe kerülhetett a támadó – mondta el az InfoRádió Reggelinfó című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×