eur:
398.24
usd:
371.94
bux:
69536.56
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pixabay

Drasztikus változtatást vezet be az X

Az Elon Musk tulajdonában lévő közösségimédia-felületen olyan fejlesztés folyik, amelynek eredményként ezentúl láthatatlanok lesznek a tetszésnyilvánítások.

Hamarosan eltűnnek a like-ok az egyik legnagyobb közösségi oldalról, a korábban Twitterként ismert X-ről – írja a Mashable cikkére hivatkozva a 24.hu. A változást egy bejegyzés formájában a cég műszaki igazgatója, Haofei Wang meg is erősítette. A bejelentés szerint a funkció nem szűnik meg teljesen, viszont priváttá válik, vagyis senki nem láthatja majd, hogy más felhasználóknak milyen tartalmak tetszettek.

Wang azt közölte: erre azért van szükség, mert a nyilvános like-ok miatt egyesek attól félnek, hogy romlik a megítélésük, vagy éppenséggel trollok vehetik célba őket.

Az igazgató azt ígéri, az újításnak köszönhetően és a reménybeli bátrabb lájkolás révén ráadásul az algoritmus is sokkal inkább képes lesz a felhasználók ízlésének, érdeklődési körének megfelelő tartalmakat ajánlani.

Wang bejegyzését később Enrique Barragan, az X senior szoftverfejlesztője kiegészítette saját posztjával, amelyben további információkat közölt a változtatásról. Ebben kifejtette, hogy a felhasználók továbbra is láthatják majd, hogy az ő bejegyzéseiket kik kedvelték, ahogy azt is, hogy hány darab like érkezett a posztokra. Nem nézhetik meg viszont azt, hogy mások bejegyzéseit kik kedvelték, ahogy mások profiljára kattintva azt sem, hogy ők melyik posztokat kedvelték.

Címlapról ajánljuk

DK-s pártalapító küldte el Gyurcsány Ferencet

A Facebook-oldalán posztolt Leel-Őssy Gábor, a 2010-es pártalapítók egyike, aki a 2022-es választáson az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje volt. Azt ajánlott a Gyurcsány Ferencnek, hogy megírhatná első könyvét
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×