eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
ANAHEIM CA AUGUST 4, 2023  Investigators remove boxes of ammunition from the home of Orange County Superior Court Judge Jeffrey Ferguson, who was arrested on suspicion of murder in the fatal shooting of his wife at their Anaheim Hills home on Aug. 2, 2023. (Allen J. Schaben / Los Angeles Times via Getty Images)
Nyitókép: Allen J. Schaben / Los Angeles Times via Getty Images

SMS-ben írta meg kollégáinak a bíró, hogy végzett a nejével

Jeffrey Ferguson percekkel azután, hogy megölte feleségét, részegen üzent egy bírósági titkárnak és egy bírósági végrehajtónak, hogy másnap nem tud bemenni dolgozni, mert őrizetben lesz. A férfit gyilkossággal vádolták, de egymillió dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

A 72 éves Jeffrey Ferguson részegen, SMS-ben írta meg kollégáinak, hogy elvesztette az eszét, és lelőtte a feleségét, így másnap őrizetben lesz, és nem tud dolgozni menni – számolt be a Sky News, amit az Index szemlézett.

Mint olvasható, a pár augusztus 3-án egy étteremben veszekedett, és ezt otthon is folytatták. Később Ferguson állítólag pisztolyt rántott, és lelőtte feleségét, miután a nő azt kérdezte tőle, hogy „miért nem fogsz rám egy igazi pisztolyt?”

A bírósági beadvány szerint a házaspár fia hívta a 911-et. Ferguson részeg volt, amikor a rendőrök megérkeztek. Összesen 47 fegyvert és 26 ezer lőszert találtak az otthonában.

Fergusont gyilkossággal vádolták meg, de egy nappal az eset után egymillió dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

A férfi ügyvédei közleményt adtak ki, amelyben az egész Ferguson család tragédiájának nevezték az esetet, és azt mondták, hogy csupán „baleset történt, semmi több”.

Ferguson 2015 óta volt bíró, büntetőügyekkel foglalkozott Orange megyében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×