eur:
389.76
usd:
363.71
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Az orosz védelmi minisztérium által 2023. augusztus 8-án közreadott videóról készített képen orosz tüzérek rakéta-sorozatvetővel lövik az ukrán állásokat egy meg nem nevezett helyszínen.
Nyitókép: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium

Külföldi zsoldosok ellen vetették be a félelmetes orosz Tornádókat

Oroszország egyedi Tornado rakéta sorozatvetőket vetett be külföldi zsoldosok ellen a különleges műveleti övezetben – jelentette a Military Watch magazin.

Az írást az oroszhirek.hu közölte. Eszerint szombaton az orosz Déli csoport sajtóközpontjának vezetője, Vagyim Asztafjev azt mondta, hogy az orosz katonák eltalálták az ukrán fegyveres erők oldalán harcoló zsoldosok egyik parancsnoki állását a Mikolajivka közelében

A szerző szerint ezek a fegyverek az oroszok más eszközeihez képest sokkal pontosabbak. Az már War in Ukraine oldal írja tweetjében, hogy a 120 km-es hatótávolságú orosz Tornádóknál kínai alkatrészeket találtak, amelyeket 2023 februárban gyártottak.

Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy a Tornado-SZ sorozatvető irányított rakétáit használják a különleges műveleti övezetben lévő ukrán katonai létesítmények elleni csapásokhoz.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×