eur:
394.29
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfőt fogadják az asgabati repülőtéren 2023. június 8-án. A miniszterelnök Serdar Berdimuhamedow türkmén elnök meghívására hivatalos látogatásra érkezett Türkmenisztánba.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor több miniszterével Türkmenisztánban tárgyal

A kormányfőt elkísérte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Csák János kulturális és innovációs miniszter, Lantos Csaba energiaügyi miniszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is.

Orbán Viktor miniszterelnököt Serdar Berdimuhamedow, Türkmenisztán elnöke hívta meg hivatalos látogatásra Asgabatba.

A miniszterelnököt fogadta Gurbanguly Berdimuhamedow-val, a Türkmén Nemzeti Tanács elnöke is.

Asgabat, 2023. június 8.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Gurbanguly Berdimuhamedow, a Türkmén Nemzeti Tanács elnöke (j) fogadja Orbán Viktor kormányfőt Asgabatban 2023. június 8-án.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Gurbanguly Berdimuhamedow, a Türkmén Nemzeti Tanács elnöke (j) fogadja Orbán Viktor kormányfőt Asgabatban 2023. június 8-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Pénteken kerül sor Orbán Viktor miniszterelnök és Serdar Berdimuhamedow türkmén elnök plenáris tárgyalására, amit együttműködési megállapodások aláírása és közös sajtónyilatkozat követ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×