eur:
388.67
usd:
366.46
bux:
55834.3
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Barcelona, 2017. március 18.Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)
Nyitókép: MTI/EPA/Enric Fontcuberta

Schwarzenegger húsz év után ismerte el, hogy nőket fogdosott

Az Arnold címet viselő Netfklix-dokumentumfilmben tett vallomást azokkal a vádakkal kapcsolatosan, amelyekkel még 2003-ban, kormányzói kampánya során illették.

Akkoriban úgy fogalmazott, a vádak mindegyike csak a fantázia szüleménye, most viszont elismerte, hogy megtette az, amivel legalább 15 nő vádolta - írja a Sky News.

A sértetteket nemcsak fogdosta, de lealacsonyító jelzőkkel is illette állításuk szerint.

Minderről a Los Angeles Times számolt be nem sokkal azelőtt, hogy Schwarzeneggert kormányzóvá választották volna.

A vádaknak nem volt hatása a szavazás kimenetére, Arnold Schwarzenegger Kalifornia kormányzójává vált, és a médiát azzal vádolta, hogy támadják őt.

A három részes, Arnold címet viselő dokumentumfilmben azonban már másként fogalmazott a Rolling Stone szerint.

"Ma már tudom, hogy nem igazán számít, mikor történt ez. Akár 40 évvel ezelőtt esik meg az ilyesmi, akár ma, teljesen mindegy: helytelen a dolog. Felejtsék el az összes kifogásomat, amit tettem, rossz volt" - fogalmazott.

Carla Hall, a Los Angeles Times újságírója is megszólal a filmben: úgy fogalmaz, meglepte, hogy leleplezésüknek semmi hatása nem volt annak idején a kormányzóválasztás kimenetelére.

"Azt hittem, az embereket ez jobban zavarja" - mondta.

A film a 75 éves Schwarzenegger színészi és politikai karrierjét is felöleli, és nem hallgatja el azt sem, hogy 35 évnyi házasság és négy gyermek után azért vált el tőle felesége, Maria Shriver, mert háztartásuk egyik alkalmazottjától fia született.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×