eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Barcelona, 2017. március 18.Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)
Nyitókép: MTI/EPA/Enric Fontcuberta

Schwarzenegger húsz év után ismerte el, hogy nőket fogdosott

Az Arnold címet viselő Netfklix-dokumentumfilmben tett vallomást azokkal a vádakkal kapcsolatosan, amelyekkel még 2003-ban, kormányzói kampánya során illették.

Akkoriban úgy fogalmazott, a vádak mindegyike csak a fantázia szüleménye, most viszont elismerte, hogy megtette az, amivel legalább 15 nő vádolta - írja a Sky News.

A sértetteket nemcsak fogdosta, de lealacsonyító jelzőkkel is illette állításuk szerint.

Minderről a Los Angeles Times számolt be nem sokkal azelőtt, hogy Schwarzeneggert kormányzóvá választották volna.

A vádaknak nem volt hatása a szavazás kimenetére, Arnold Schwarzenegger Kalifornia kormányzójává vált, és a médiát azzal vádolta, hogy támadják őt.

A három részes, Arnold címet viselő dokumentumfilmben azonban már másként fogalmazott a Rolling Stone szerint.

"Ma már tudom, hogy nem igazán számít, mikor történt ez. Akár 40 évvel ezelőtt esik meg az ilyesmi, akár ma, teljesen mindegy: helytelen a dolog. Felejtsék el az összes kifogásomat, amit tettem, rossz volt" - fogalmazott.

Carla Hall, a Los Angeles Times újságírója is megszólal a filmben: úgy fogalmaz, meglepte, hogy leleplezésüknek semmi hatása nem volt annak idején a kormányzóválasztás kimenetelére.

"Azt hittem, az embereket ez jobban zavarja" - mondta.

A film a 75 éves Schwarzenegger színészi és politikai karrierjét is felöleli, és nem hallgatja el azt sem, hogy 35 évnyi házasság és négy gyermek után azért vált el tőle felesége, Maria Shriver, mert háztartásuk egyik alkalmazottjától fia született.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×