eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Nyitókép: Orbán Viktor/Facebook

Viharos landolásban volt része Orbán Viktornak

A magyar miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan államfői eskütételére érkezett Ankarába.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök Ankarába utazott, hogy szombaton személyesen vegyen részt Recep Tayyip Erdogan, az újraválasztott török elnök beiktatási ünnepségén, amelyre a világ minden tájáról érkeztek elnökök, miniszterelnökök és miniszterek.

A magyar kormányfő nemrégiben közzétett Facebook-bejegyzéséből kiderült, hogy sikeresen megérkezett a török fővárosba. „Viharos leszállás Ankarában. Irány Erdogan elnök úr beiktatása!” – olvasható Orbán Viktor közösségi oldalán.

A török elnökválasztás második fordulóját május 28-án tartották, a végleges eredményeket pedig június 1-jén hirdették ki. Ezeknek megfelelően Recep Tayyip Erdogan 2014 óta hivatalban lévő török államfő harmadik, újabb öt évre szóló köztársasági elnöki ciklusát kezdheti meg.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 25. 21:40
×
×
×
×