eur:
395.28
usd:
372.26
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Pixabay

Ájulások és újraélesztés a Ryanair Budapestről indult repülőjén

Négy utas is elájult, egy tizenhét éves fiatalt és egy másik embert újra kellett éleszteni a Ryanair Budapestről Edinburgh-ba tartó járatán.

Egy érintett férfi beszámolóját szúrta ki a hvg.hu a The Scottish Sun című skót lapban. A férfi arról beszélt, hogy január 31-én utazott a Budapestről induló járattal. A beszállásnál ugyan megszólalt a tűzjelző, de az indulásnál már nem volt semmi gond. Körülbelül egy óra repülés után viszont az egyik pillanatról a másikra elájult egy 17 éves lány, akit újra kellett éleszteni.

Hirtelen egy második utas is összeesett, majd én is, és még egy negyedik. Mindenki pánikba esett, fogalmunk sem volt, hogy mi történik

– mesélte a férfi.

A légiutas-kísérők oxigénpalackokat szedtek elő, a sorok között pedig mesterségesen lélegeztették az utasokat. A férfi szerint nem volt elég oxigén a gépen. Azt sem értette, miért nem szakították meg az utat.

A Ryanair azt közölte, két rosszullét történt a gépen, a személyzet orvosi segítséget kért a landolás utánra, majd rendben leszálltak Edinburgh-ban. Az utasokat egészségügyi személyzet várta a repülőtéren - írta az Edinburgh News.

Címlapról ajánljuk
Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál
BL élőben

Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál

Egygólos előnyről kezdték a negyeddöntő-visszavágót a BL-ben, 6 napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon 2-1-re a Borussia Dortmundot. A keddi továbbjutók egymás ellen mennek a döntőért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×