eur:
389.12
usd:
357.35
bux:
73126.06
2024. július 22. hétfő Magdolna

Ezer csomag kokainba botlottak a motoros banda környékén

A Hamburgban lekapcsolt rakomány feketepiaci értéke csaknem 50 milliárd forintnyi euró.

Több mint egy tonna kokaint foglaltak le Hamburgban egy drogellenes razzián - közölte pénteken a német rendőrség, amely beépített ügynökök segítségével nyomozott hónapok óta a Pokol Angyalai (Hells Angels) nevű motoros bandához kapcsolható drogkereskedők után.

A nyomozók egy szállítmányozási vállalatnál történt rajtaütés során egy teherautóba rejtve találták a több mint egy tonna drogot egykilós csomagokba pakolva. A helyszínen öt embert vettek őrizetbe. A gyanúsítottak éppen a kábítószert rakodták le a teherautóról, amikor elfogták őket.

A lefoglalt kokain feketepiaci értéke meghaladja a 150 millió eurót, vagyis 46,5 milliárd forintot.

Azóta további házkutatások voltak az üggyel kapcsolatban. Értesülések szerint másik három gyanúsított is a rendvédelmi szervek kezére került, köztük a Pokol Angyalai egyik 39 éves vezető tagja. A rendőrök 170 ezer euró készpénzt és egy kilogramm marihuánát is lefoglaltak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Jönnek a reakciók Joe Biden visszalépésére, felveszi a kesztyűt Kamala Harris - Hogyan tovább az elnökjelölti versenyben?

Jönnek a reakciók Joe Biden visszalépésére, felveszi a kesztyűt Kamala Harris - Hogyan tovább az elnökjelölti versenyben?

Joe Biden regnáló amerikai elnök vasárnap este bejelentette visszalépését a 2024-es amerikai elnökválasztástól. Már Biden utódja is meg lehet, hiszen az elnök Kamala Harris alelnök elnökjelöltségét támogatja. Az eddigi pollok alapján ez azonban nem javítaná jelentősen a demokraták esélyeit Donald Trump republikánus elnökjelölttel szemben, aki úgy fogalmazott, hogy Harrist még könnyebb lesz megvernie, mint Bident.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×