eur:
394.93
usd:
365.24
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal

Súlyos baleset a Heathrow repülőtéren - friss részletek

A repülőteret nem zárták le a hatóságok, de több repülőgépet kiürítettek.

Súlyos balesetet szenvedett két jármű szerdán reggel a londoni Heathrow repülőtéren. A BBC úgy tudja, ketten sérültek meg. Egy negyven év körüli férfi a kórházba szállítás után meghalt, a másik férfinek eltört a válla.

A repülőtér szóvivőjének közlése szerint dolgoznak azon, hogy az utasoknak minél kevesebb kellemetlenséget okozzon a baleset, amelyről egyelőre hivatalosan nem közöltek részleteket. A repülőteret nem zárták le a hatóságok, de helyi médiajelentések szerint több repülőgépet is kiürítettek a baleset után.

A baleset az egyik gurulóúton történt és az 5-ös terminál forgalmában okozott fennakadásokat - innen főként a British Airways gépei indulnak.

Több utas beszámolója szerint fennakadások voltak a kapuknál és az utaskezelésben.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×