eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Két légi baleset egy napon

Heten meghaltak két légi balesetben vasárnap az Egyesült Államok délnyugati részén: egy túrahelikopter lezuhant a Grand Canyonba Arizonában, egy kisrepülő pedig Kaliforniában csapódott a földbe.

Az első balesetnek három halottja van. Négyen túlélték a szerencsétlenséget, de a mentőknek csak nagy nehézségek árán sikerült kórházba juttatni őket a mostoha terepviszonyok miatt. A baleset oka még nem ismert.

Hat brit turista volt a helikopteren - közölte Nagy-Britannia külügyminisztériuma vasárnap este. Három brit állampolgár és a helikopter vezetője túlélte a balesetet.

A másik balesetnek nincs túlélője, abban négyen vesztették életüket. Hogy miért zuhant le a magánrepülő, még nem tudni. A tragédia Los Angeles központjától 73 kilométerre északra történt gyéren lakott területen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×