eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Megszólalt a Spanyolországban lelőtt magyar nő

Egy barcelonai kórház intenzív osztályán kezelik azt a magyar nőt, akit még pénteken lőttek le egy bárban. A nő már magához tért, sőt beszélni is tudtak vele.

Sz. Gabriella egy Barcelonához közeli kisvárosban vezeti a Sandicat del Vi nevű bárt, ahol pénteken egy fegyveres lelőtte az egyik, szintén magyar pincért, és súlyosan megsebesítette a magyar nőt. A bár Facebook-oldalán a hétvégén megjelent, hogy a 39 éves nő állapota sokat javult a kórházban.

A bejegyzés szerint még mindig intenzív osztályon kezelik, és ha nehezen is, de már tud beszélni, sőt a szokásához híven állítólag azonnal elkezdte utasítani a környezetét, még az orvosokat is, hogy miként folytassák a kezelését... Ha minden jól megy, és nem lép fel komplikáció, akkor kedden kiengedhetik az intenzív részlegről, és folytatódhat a gyógyulása.

A támadót továbbra sem találják. A rendőrök kihallgatták Sz. Gab­riellát is, de nem tudott érdemi információval szolgálni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×