eur:
389.34
usd:
362.71
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nem robbant a bőrönd, nem rohantak el arab kinézetű férfiak, a többi stimmel

Nem történt robbanás a bajorországi Zirndorfban a helyi menekültszállás közelében - közölte szerdán a tartományi rendőrség a Twitteren.

A bejegyzés szerint nem történt robbanás, nincsenek sebesültek és "nincsen akut veszélyhelyzet a környéken".

Előzőleg a Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság azt jelentette, hogy egy spray flakonokkal teli bőrönd robbant fel a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) helyi kirendeltségénél.

A bőrönd az intézménytől mintegy 200 méterre robbant fel. Szemtanúk beszámolói alapján a helyszínről arab kinézetű férfiak rohantak el - állt a BR hírportálján szerdán délután megjelent beszámolóban, amelyet a közlés után röviddel módosítottak, törölték az "arab kinézetű" részt a szövegből.

A rendőrség szerda esti tájékoztatása szerint a helyszínen egy lángoló bőrönd volt. A kiérkező járőr a tüzet eloltotta. A helyszínelők elégett ruhák és egy spray flakon maradványaira bukkantak. Robbanóanyagot nem találtak.

Az üggyel kapcsolatban szemtanúk leírása alapján keresnek egy "délies kinézetű" férfit és egy nőt.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×