eur:
394.55
usd:
369.9
bux:
65248.03
2024. április 19. péntek Emma

Lengyel volt a reutlingeni támadás halálos áldozata

Lengyel állampolgár volt a reutlingeni támadás halálos áldozata - erősítette meg vasárnap éjjel a lengyel közszolgálati televíziónak nyilatkozva a varsói külügyi tárca szóvivője.

A lengyel sajtó úgy tudja: a szíriai menedékkérő által megölt nő várandós volt.

Korábban a Stuttgarter Zeitung című lap számolt be arról, hogy lengyel lehetett az áldozat, de ezt eddig hivatalosan nem erősítették meg. A lap szerint a másfél éve Németországba érkezett szíriai férfi szerelmes volt a nőbe, munkatársak voltak egy török gyorsbüfében. A gyilkosság is ott történt.

A halálos áldozat mellett két sérültje is van a németországi Reutlingenben vasárnap délutáni támadásnak, mely a helyi rendőrség szerint nem tűnik terrortámadásnak.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×