eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Meghalt Whitney Houston

48 éves korában elhunyt Whitney Houston amerikai énekesnő.

A hatszoros Grammy-díjas dívára a Los Angeles-i Beverly Hilton szálloda szobájában találtak rá. Megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Az első vizsgálatok alapján kizárható az idegenkezűség.

Whitney Houston alkohol- és drogfüggősége miatt egy ideje már nem koncertezett és lemezt sem készített. Többször volt elvonókúrán, két éve megkísérelt egy világkörüli turnét, de egészségi állapota miatt több koncert elmaradt.

Az énekesnő lemezeiből eddig világszerte 170 millió példány fogyott, a zenekritikusok és a pályatársak Whitney Houston hangját és énektudását egyöntetűen a legkiemelkedőbbek közé sorolták.

1985-ben a Saving All My Love For You a tengerentúlon és Angliában is első lett, majd egymást követték az olyan sikerek, mint a How Will I Know, a Greatest Love Of All, az I Wanna Dance With Somebody és a One Moment In Time.

1990-ben az I'm Your Baby Tonight is listavezető lett az Egyesült Államokban, majd a Bodyguard című film slágerei sorra befutottak. Az első dal, az I Will Always Love You 1992-ben a világ szinte minden országában a sikerlisták élére került.

A szintén Number One Exhale (Shoop, Shoop) című számát számos kisebb sláger követte a '90-es évek második felében, az elmúlt évtizedben azonban már inkább magánéletével és függőségeivel került az újságok címoldalára.

2007-ben zárta le 15 évig tartó viharos házasságát a rapper Bobby Brownnal, akitől 1993-ban egy kislánya született.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×