eur:
390.62
usd:
365.06
bux:
68262.27
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Segítséget ígért Görögországnak a francia államfő

Nicolas Sarkozy Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnökkel tartott párizsi megbeszélése után csak annyit mondott, hogy szükség esetén az eurozóna országai tudni fogják, hogy mi a kötelességük, de részletekről nem beszélt.

A francia államfő nem sokkal korábban Angela Merkel német kancellárral találkozott, akivel az eurozóna államainak támogató intézkedési terveiről egyeztetett. A görög kormányfő kijelentette: az utóbbi napok tárgyalásai meggyőzték arról, hogy Európában megvan a politikai akarat a görög helyzet megoldására. Athén egyelőre nem kíván a Nemzetközi Valutaalaphoz fordulni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Fordul a piac, elárulták Magyarország legprofibb befektetői, mi most a legjobb befektetés

Fordul a piac, elárulták Magyarország legprofibb befektetői, mi most a legjobb befektetés

Már nagyon érett az a korrekció, amit áprilisban láttunk a részvénypiacokon, de ez még nem jelenti az elmúlt évek bikapiacának egyértelmű végét – vélekednek e havi portfólió-ajánlóikban a magyar befektetési szakemberek. Az, hogy milyen kamatpolitikát folytat a Fed, az egész világra hatással lesz, és az EKB kamatvágási elképzeléseit is erősen átszabhatja. A hazai portfóliómenedzserek most jó beszállási pontot látnak a kötvénypiacon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×