eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Orosz áldozatai is vannak már az új influenzának

Oroszországban két elhunyt nő szervezetében is kimutatták az új típusú influenza vírusát. A tisztifőorvos azt közölte: a távol-keleti részen élt két asszony a H1N1 vírus első oroszországi áldozatai, majd nem sokkal később Gennagyij Onyiscsenko azt is bejelentette: Moszkvában is meghalt 50 é körüli nő a H1N1 vírusfertőzés miatt.

A tisztifőorvoshangsúlyozta: eddig mintegy 1350 esetben jelentettek bizonyítottan újinfluenzás megbetegedést, de szakértők szerint ennél jóval több lehet a fertőzöttek száma.

Oroszországban a vakcina több változatát is kidolgozták és a tömeges oltások megkezdését decemberre tervezik. Egy tényleges járvány esetén mintegy 100 millió embert, vagyis a lakosság mintegy 70 százalékát beoltják majd.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×