eur:
404.8
usd:
374.27
bux:
74304.07
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Kétszáz fölé emelkedett a pakisztáni földrengés halottainak száma

Legalább 215 halálos áldozatot követelt a Pakisztánt sújtó földrengés a hatóságok által csütörtökön közölt újabb adatok szerint, de félő, hogy a veszteségmérleg még súlyosabb lesz.

A pakisztáni hatóságok szerdán legkevesebb 160 halálos áldozatról számoltak be az ország délnyugati részét érő, a Richter skála szerint 6,2-es erősségű földmozgás után.

A természeti csapás által sújtott Beludzsisztán tartomány egyik minisztere csütörtök reggel már 215 halottról tett említést, megjegyezve, hogy az áldozatok száma még tovább emelkedhet, mert a földmozgás következtében egész családok tűntek el.

A földrengés egész falvakat rombolt le a tartomány székhelyétől, Kvettától mintegy 50 kilométerre fekvő Ziarat körzetben.

Címlapról ajánljuk

Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

A versenyképes vállalkozásoknak olykor ki kell lépniük a komfortzónájukból ahhoz, hogy előnybe kerüljenek a piacon – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke beszélt a Demjén Sándor-program előnyeiről, a vállalkozások problémáiról és a versenyképesség fontosságáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×