eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Drogcsempészet: beismerte tettét az egyik magyar gyanúsított

Görögországban beismerő vallomást tett a július elején, Híosz szigetén elfogott, kábítószer-csempészéssel gyanúsított három magyar állampolgár egyike.

Az 56 éves férfi hivatalból kirendelt görög ügyvédje elmondta: védence azt mondta a hatóságoknak, hogy a vele utazó másik két magyar nem tudott az autóban elrejtett drogról, és őt is fenyegetéssel kényszerítette egy magyar drogdíler a törökországi Izmir közelében a drogszállítmány átvételére, és a határon való átcsempészésére.

Korábban mind a három magyar gyanúsított azt állította, hogy nem tudja, hogyan kerülhetett a lakóautóba a görög határon lefoglalt mintegy 140 kilogramm heroin.

Kaizinger Tibor athéni magyar konzul elmondta: rendszeresen tartja a kapcsolatot az előzetes letartóztatásban lévő magyarokkal, valamint a hozzátartozókkal és a kirendelt görög ügyvéddel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×