eur:
389.46
usd:
363.31
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Brutálisan kivégezték Szappant

Egy venezuelai lövöldözésben meggyilkolták az egyik legnagyobb kolumbiai drogkartell főnökét. Az alvilágban csak "Szappan" ragadványnéven ismert férfi az egyik vezetője volt annak a kartellnak, amely az Egyesült Államokba irányuló irányuló kokainszállítmányok közel 70 százalékát ellenőrizte.

Egy venezuelai lövöldözésben életét veszítette az egyik legjelentősebb kolumbiai drogkartell vezetője. Wilber Varela holttestét még szerdán találták meg az egyik venezuelai turisztikai központban, egy lakókocsiban.

Az alvilágban csak Szappanként ismert 50 éves bűnöző személyazonosságát csak pénteken sikerült megállapítani. Wilber Varela mellett egy másik embert is agyonlőttek az egyelőre ismeretlen támadók.

A rendőrből lett drogbáró Wilber Varela a Norte del Valle kolumbiai drogkartell egyik legfőbb vezetője volt. Ez a szervezet ellenőrizte a mexikói maffia közreműködésével az Egyesült Államokba irányuló kokainszállítmányok közel 70 százalékát.

Washington korábban ötmillió dolláros vérdíjat tűzött ki Wilber Varela kézre kerítésére. Õ volt egyike az utolsó, még szökésben lévő kolumbiai drogbáróknak, Diego Montoya tavalyi letartóztatása óta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×