eur:
389.62
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A britek szeretik, ha átverik őket

A brit vásárlókat nem zavarja, hogy hamis termékeket hordanak - derül ki egy felmérésből.

A brit vásárlók kétharmada elégedett azzal, hogy hamisított ruhákat, cipőket és órákat visel. Egy kétezer ember megkérdezésével készült felmérés szerint egy év alatt húsz százalékkal emelkedett azok száma, akiknek nincs kifogásuk az ellen, hogy nem eredeti, hanem hamisított termékeket hordanak.

A felmérés szerint a fogyasztók körében javult a hamisított áruk megítélése. A kutatást végző cég jogásza szerint azonban a vásárlókkal azt kellene megértetni, hogy temékek hamisítása a bűncselekmények körébe tartozik, ezért tenni kellene ellene.

A megkérdezettek több mint hetven százaléka válaszolta, hogy elriasztaná a hamis termékek vásárlásától, ha tudná, hogy ezért börtönbe is csukhatják. Nyolcvan százalék nem venne többé hamisított terméket, ha kiderülne, hogy a pénze így terrorszervezetekhez vándorol.

A válaszadók egyharmada mondta, hogy azért vásárolt hamis terméket, mert valódi márkás árunak hitte.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×