eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Soha nem mutatják be a rájatámadást megörökítő filmet

Soha nem fogják bemutatni azt a filmet, amely megörökítette Steve Irwin, az ausztrál "krokodilvadász" halálát. Ezt a természetbúvár-filmes menedzsere közölte.

Steve Irwin szeptember 4-én halt meg, amikor a Nagy-korallzátonynál egy rája a mellébe vágta a farka végén található borotvaéles tüskét.

A filmen, amely jelenleg a rendőrségnél van, a 44 éves Steve Irwin utolsó pillanatai látszanak, ahogy kirántja a mellkasából a tüskét.

"Meg kellene semmisíteni (...), soha nem szabad napvilágra kerülnie" - mondta a filmről menedzser.

"Láttam, és soha többé nem akarom látni" - tette hozzá John Stainton.

Steve Irwin halála óta több ezren keresték fel a természetbúvár queenslandi állatkertjét, hogy kifejezzék együttérzésüket.

A család egyelőre nem döntött arról, hogy elfogadja-e az ausztrál kormány felajánlását, és beleegyezik-e abba, hogy Steve Irwinnek állami temetése legyen.

A természetbarát-televíziós arról vált híressé, hogy puszta kézzel nyúlt az olyan veszélyes állatokhoz is, mint például a krokodil, a mérges kígyók és pókok.

Tevékenységének egyik legvitatottabb pillanata az volt, amikor egy krokodilshow-ban egészen közel vitte egyhónapos kisfiát egy hatalmas hüllőhöz.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×