eur:
393.25
usd:
368.09
bux:
66051.46
2024. április 24. szerda György

Ma jár le az iráni határidő

Ma jár le az ENSZ Biztonsági Tanácsa által az iráni urándúsítási tevékenység felfüggesztésére szabott határidő. Ha Teherán nem változtat álláspontján, diplomáciai és gazdasági korlátozásokkal kell számolnia.

A Biztonsági Tanács akár már holnap dönthet a szankciókról, de a tagállamok között nincs egyetértés.

Kína és Oroszország semmilyen korlátozást sem hajlandó elfogadni, Washington úgy nyilatkozott: mindenképpen - akár az ENSZ támogatása nélkül - is foganatosítja a szankciókat.

Korábban az iráni elnök elutasította országa nukleáris tevékenységének felfüggesztését.

Mahmúd Ahmadinezsád hangsúlyozta: ebben a kérdésben Teherán nem változtat álláspontján.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jön a tűzijáték a tőzsdéken, most érdemes figyelni!

Jön a tűzijáték a tőzsdéken, most érdemes figyelni!

Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia, és Tesla. Fantasztikus hetes, Mágikus Hetes vagy a hét mesterlövész. Mindegy, hogy hívjuk őket, ezek a cégek és a részvényeik akkorára nőttek, hogy mindent torzítanak maguk körül, befolyásolják a globális tőkepiacok mozgását, az árazásokat, profitvárakozásokat. A cégek egymás után teszik közzé legfrissebb számaikat, ezekre pedig érzékenyen reagálnak a befektetők. Mutatjuk, mit érdemes tudni. Ezzel a hét részvénnyel is foglalkozunk a következő befektetési konferenciánkon, a Portfolio Investment Day 2024-en, ahol profi szakemberekkel és befektetőkkel fejtjük meg, mibe érdemes most befektetni. Az esemény regisztráció után ingyenes, regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×