eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Mladic nyugdíjat kapott

Belgrádi lapinformációk szerint novemberig rendszeresen kapott nyugdíjat a szerbia-montenegrói hadseregtől a srebrenicai népirtás fő felelősének tartott Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok.

Az értesülések szerint a tábornok járandóságát két katonatiszt és Ratko Mladic családja vette fel meghatalmazással. A havi járandóság folyósítását egy hónappal ezelőtt leállították, miután a meghatalmazás lejárt, és azt nem újították meg.

A védelmi miniszter nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy két katonatiszt vette fel Ratko Mladic nyugdíját. Zoran Stankovic továbbra is tagadta, hogy a hatóságok megtalálták a tábornokot, és tárgyalások folytatnak vele.

Nem sokkal korábban Szerbia első alkalommal ismerte el, hogy aktív katonatisztek is kapcsolatban állhatnak Ratko Mladic-csal.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×