eur:
398.36
usd:
359.97
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra
Shopping basket with food and laptop with shelf of supermarket  or grocery shop on the screen. Online ordering and delivery food concept. 3d illustration
Nyitókép: Bet_Noire/Getty Images

Újabb külföldi webshop indít támadást Magyarországon – és nem kínai

Elindult Magyarországon az Allegro.hu, Kelet-Európa legnagyobb e-kereskedelmi piactere. A lengyel óriás terjeszkedése komoly kihívás lehet a hazai versenytársak számára.

Az Allegro, Kelet-Európa egyik legnagyobb online piactere, hivatalosan is elindította magyar weboldalát, az Allegro.hu-t, amely várhatóan jelentős hatást gyakorol majd a magyar e-kereskedelmi piacra. A cég több éve tervezte a magyar piacra való belépést, és végül 2024 októberében élesítette a platformot.

Az Allegro már 2021-ben megjelent Magyarországon a Mall.hu átvételével, de most saját márkanevével is megveti a lábát. Az oldalon több millió termék és több ezer ellenőrzött eladó várja a vásárlókat, hasonlóan a nagyobb nemzetközi webplázákhoz. A szolgáltatásai között megtalálható az Allegro Protect vásárlásvédelem, árgaranciás kampányok és előfizetéses szolgáltatás, mint az Allegro Smart! Az Allegro növekvő jelenléte új kihívásokat jelenthet a magyar webshopok számára, hiszen a nemzetközi szereplők közül a piacteres platformok komoly versenytársak – számol be a Forbes.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Így spórolhatnak milliókat a céges autókon

Így spórolhatnak milliókat a céges autókon

Emelkedő trendet mutat a különböző típusú céges autólízing igénybevétele, többek között azért, mert egy tőkekímélő, pénzügyileg jól elszámolható szolgáltatásnak számít. A költségek mellett meghatározó szempontként jelenik meg a munkahelyek vonzóbbá tétele, a zöld technológiák elérhetősége, a szolgáltatások személyre szabhatósága, kombinálhatósága és a transzparencia. Mikor megoldás az operatív lízing? Hogyan választanak gépjárművet és kiegészítő szolgáltatásokat a különböző méretű vállalatok? A megnövekedett mobilitási igény hogyan szolgálható ki hatékonyan? Ilyés Pétert, az AutoWallis Csoport Mobilitási Szolgáltatások Üzletágvezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×