eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: Unsplash.com

Mostantól büntetni is fog a Google Térkép

Trükköző cégekre fog lesújtani a Google Térkép.

Világszerte megszégyeníti majd a csaláson kapott vállalkozásokat: a hamis értékelésekkel trükköző cégeket bünteti a Google Térkép.

Felveszi a harcot a maguknak hamis pozitív értékeléseket írató cégekkel a Google Térkép. A szolgáltatás az Egyesült Királyságban egy olyan új rendszer tesztelésébe fogott, amely próbálja detektálni az értékelési csalásokat. Most viszont a frissített támogatási oldala alapján globálisan is elindul a "hajsza" - írja a Search Engine Roundtable alapján az Origo.

A magukat "kamu" pozitív értékelésekkel kellető vállalkozások tettenérés esetén kínos helyzetbe kerülnek: a Google törli a gyanús értékeléseket a profiljukról, egy időre letiltja a vállalkozásuk értékelhetőségét, és megjelenik az adatlapjukon egy figyelmeztetés, hogy hamisnak vélt értékeléseket távolítottak el az oldalukról.

A "cinkelt" értékelések a kezdetek óta problémát jelentenek a Google Térképben, egyes vállalkozók az értékelésük felhúzásával kívánnak a valósnál sokkal jobb fényben feltűnni, rosszabb esetekben pedig negatív értékelésekkel igyekeznek kárt okozni a konkurenciának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 28. 09:17
×
×
×
×