eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
two young businessmen shaking hands
Nyitókép: Peshkova/Getty Images

Összekapcsolja erőit a BÉT és az MBH Bank

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az MBH Bank Nyrt. stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amelynek célja a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek a támogatása.

A tájékoztatás szerint a hazai középvállalatok további fejlődését tudással, támogató szakértői és vállalati közösséggel, valamint finanszírozási lehetőségekhez való hozzáféréssel segíti elő az együttműködés. A BÉT és az MBH Bank a hazai tőkepiacban és banki finanszírozásban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket szeretné közelebb hozni a középvállalati körhöz, ami a vállalati szektor fejlődése mellett a tőkepiac fejlődéséhez és a pénzügyi stabilitáshoz is hozzájárul.

Az együttműködés hátterében a BÉT és az MBH Bank azon közös vállalása áll, hogy

elősegítsék a hazai gazdaság fejlődését és az innovációt, különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra.

Közölték, hogy az együttműködés fő célja a középvállalatok fejlődésének és tőzsdei jelenlétének elősegítése: a BÉT és az MBH Bank összekapcsolja erőit annak érdekében, hogy támogassák a vállalatokat a tőzsdei szereplésre való felkészülésben és a tőzsdei szereplés utáni fenntartható növekedésben, amely magába foglalja a pénzügyi és operatív felkészítést, valamint a tőkebevonási folyamatok támogatását.

A partnerség keretében a szervezetek összetett támogatási programot indítanak BÉT & MBH Bank MentorHub néven. Ez a platform exkluzív fórumokat és szakmai tanácsadást kínál a kiválasztott vállalatok vezetőinek, rendszeres találkozók, oktatások és események formájában, amelyek célja a tőzsdei bevezetés előkészítése és a piacra lépési stratégiák kidolgozása. A támogatási program kiterjed a vállalatok működési és finanszírozási folyamatainak támogatására is, amely magában foglalja a szakmai mentorálást és a corporate finance területén nyújtott kedvezményes díjakat. A középvállalatok így hozzáférést kapnak nemcsak a szükséges tudáshoz és tőkéhez, hanem egy erős hálózathoz is, amely elengedhetetlen a tőzsdei sikerek eléréséhez – tudatták.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×