eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Zöldségek a megújult tatabányai Interspar nagyáruházban az avatás napján, 2017. november 29-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Egy vásárlói trükk, amivel kijátszható a kétnapos boltzár

Lehetnek olyanok, akik elfelejtették, hogy Pünkösd kétnapos ünnep és szombaton nem vásároltak be.

Sem ma, vasárnap, sem május 20-án, hétfőn nem lehet majd vásárolni. Zárva lesznek a nagyobb boltok, üzletek - számoltunk már be a hét elején az Infostarton.

A közismert üzletek csak

május 21-én keddtől lesznek nyitva.

Bár nagy bevásárlásra nem ajánlhatók. de a benzinkúton működő boltokban lehet majd élelmiszert vásárolni az ünnepnapon. Több kúthálózatnak ugyanis szerződéses partnere egy-egy nagyobb áruházlánc.

Itt, ha nem is olcsón, de elfogadható áron szerezhető be a tej, kenyér, és az lapvető kellékek, amelyek mondjuk egy hétvégi ebédhez kellenek. Az árak, tapasztalatunk szerint, valamivel magasabbak, mint ugyanannak az áruházláncnak a "normál" üzletei.

Amúgy a családi tulajdonban működő kisboltok, a virágboltok, valamint az újságosok is nyitva vannak. Továbbá a településeken vagy azok vonzáskörzetében ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak is.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×