eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Jön az újabb boltzár

Ezen a hétvégén lesz pünkösd, és ez kétnapos ünnep. Magyarán három munkaszüneti nap érkezik. A kérdés, hogy mely napokon lesznek nyitva a boltok.

A pünkösdi hosszú hétvégén egyedül szombaton lesznek nyitva a boltok, utána sem május 19-én, vasárnap, sem pedig május 20-án, hétfőn nem lehet majd vásárolni – írja a pontosido.hu.

Pünkösdkor zárva lesz a legtöbb üzletlánc, így az Aldi, a Lidl, a Tesco, az Auchan, a Spar, a Penny, a CBA és a Príma, a Coop és a Real sem lesz nyitva két napon keresztül.

Az üzletek május 21-én keddtől ismét a szokott rend szerint lesznek nyitva.

Amik nyitva lesznek

A benzinkúton és a benzinkúton működő boltokban lehet majd élelmiszert vásárolni az ünnepnapon.
Továbbá nyitva lesznek még azok a trafikok, amelyek családi tulajdonban működnek, a virágboltok, valamint az újságosok is. Továbbá a településeken vagy azok vonzáskörzetében ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak is.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×