eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: botaniqkastely.hu

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai márka

Új ernyőmárkát hoztak létre a BDPST Group hoteleinek és gasztronómiai egységeinek.

A Pesti Vigadóban mutatták be a nemzetközi, illetve hazai szakmának és sajtónak a BDPST Group hoteleket és gasztronómiai egységeket összefogó ernyőmárkáját, a BOTANIQ Collectiont és annak hűségprogramját, a BOTANIQ Benefitet. A BDPST Group által létrehozott márkához olyan hotelek és gasztronómiai egységek tartoznak, amelyek bár tematikájukban eltérőek, környezetükhöz való viszonyulásukban, értékeikben azonosak. Az egyedülálló kollekciónak jelenleg nyolc tagja van – köztük a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Kúria & Spa és a sárvári Melea - The Health Concept –, a jövőben pedig további egységekkel bővül az ernyőmárka.

Az új márka garanciát jelent a vendégek számára arra, hogy a hozzá tartozó éttermekben és hotelekben minden alkalommal a megszokott minőség, színvonal és élmény várja őket.

Az eseményen debütált a magyar brand hűségprogramja, a BOTANIQ Benefit is, amelynek keretében a BOTANIQ Collection egységeit rendszeresen látogató törzsvendégek hűségpontokat gyűjthetnek, amelyeken keresztül nemcsak egyedi kedvezményekben és előnyökben részesülhetnek, hanem egy aktív közösség tagjai is lehetnek.

„A BOTANIQ Collection több mint márka. Az értékteremtésre és a hagyományokon, történelmi örökségünkön alapuló történetmesélésre épül. Erősen kötődik a természethez, miközben egyedülálló, kortárs vendégélményt nyújt, és értéket közvetít. A kollekció összes egységére igaz, hogy minden részletét aprólékosan, gondosan terveztük meg annak érdekében, hogy azok a vendégek jólétét, kikapcsolódását, feltöltődését szolgálják” – mondta Orbán Ráhel, a BDPST Group kreatívigazgatója, a BDPST Koncept ügyvezetője, a BOTANIQ Collection brand egyik megálmodója. „Az általunk alkotott brandek, – úgy gondolom –, hozzájárulnak ahhoz, hogy az értékeink és a hagyományaink tovább éljenek” – tette hozzá.

„A BDPST Group a hazai turizmus – ezen belül is a felső kategóriás szegmens – fejlődésének katalizátora kíván lenni. A BOTANIQ Collection tagjai által nyújtott egyedi élmények, illetve a most debütált BOTANIQ Benefit hűségprogramunk mind azt a célt szolgálják, hogy újabb vendégkört vonzzunk Magyarországra, illetve Budapestre” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×