eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: OTP Bank

Szokatlan megoldással próbálkozik a nagy hazai pénzintézet

Mozgó bankfiókot nyitott az OTP Bank több Békés vármegyei településen.

A szolgáltatás keddtől Nagyszénás, Medgyesegyháza és Tótkomlós településeken érhető el; az ügyfeleknek teljeskörű szolgáltatást biztosítanak, azaz a számlaügyintézéstől, a fogyasztási hitel igénylésén, a megtakarítások kezelésén át biztosítást is lehet kötni.

A mozgó fiók azonban készpénzmentes, hiszen e településeken vannak a banknak ki- és befizetésre alkalmas ATM-jei

– közölte a pénzintézet.

Az OTP Banknak a tízezer fő feletti települések 90 százalékán van bankfiókja, országosan 2213 ponton van bankfiók és ATM automata összesen. Az új megoldással olyan településeken is biztosítják a személyes ügyintézés lehetőségét, ahol nem rendelkeznek állandó bankfiókkal.

OTP Bank
OTP Bank

A közleményben kifejtik, hogy az elmúlt években az ügyfelek banki ügyintézési szokásaiban jelentős változások történtek. A rutin jellegű, napi bankolási ügyeket az ügyfelek egyre nagyobb arányban végzik a digitális csatornákon, míg komplex pénzügyi igényeikkel kapcsolatban továbbra is személyesen, fiókokban kérnek segítséget. Ehhez igyekszik alkalmazkodni a fiókhálózat is.

2020 óta mintegy 60 OTP fiók újult meg, a hitelintézet célja pedig az, hogy évente további 30-at alakítson át. Az elmúlt 12 hónapban öt új helyszínen nyitottak fiókot – közölték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 11:39
×
×
×
×