eur:
389.33
usd:
362.68
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash.com

Fontos módosítás jön a Revolutnál

Márciustól többek között már lehetősége lesz a cégnek sztornózni a számlákon jóváírt, de csaló tranzakciókat, illetve csalás esetén azonnal fel is függeszthetik a számlákat.

Módosítja a személyes szerződési feltételeket a Revolut, március 11-én élesednek a változások - írja a Portfolio.

Az ügyfelek a következőkre számíthatnak:

  • Tisztázták, hogy a telefonszámuk automatizált telefonvonal, vagyis azon keresztül nem lehet munkatársakkal beszélni. Csak a Revolut-kártya letiltására alkalmas és automatikus válaszokat ad általános témákban.
  • A Revolut alkalmazás vagy kártya nem használható (sem közvetlenül, sem közvetve) pénzeszközök egyik forrásból a másikba történő ciklikus mozgatására (looping).
  • A Revolut termékei, szolgáltatásai vagy ügyfélszolgálata nem használható visszaélésre, valamint a személyes számla nem használható nem személyes célokra. Amennyiben valaki ezeket a szabályokat megszegi, azonnal bezárhatják vagy felfüggeszthetiük a számlát (beleértve a Revolut-csoport más alvállalata által nyújtott szolgáltatásaihoz való hozzáférést is), és megszüntethetik a weboldalhoz való hozzáférést is.

Az alábbi esetekben áll majd jogában a vállalatnak a számlán jóváírt tranzakciókat sztornózni:

  • ha az összeg jóváírására a fizető fél, a fizető fél számlaszolgáltatója, harmadik fél, vagy a Revolut hibájából került sor,
  • illetve, ha a Revolutnak bizonyítéka van arra, hogy a kifizetés csalásból vagy más, bűncselekménynek számító tevékenységből származik.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×