eur:
380.3
usd:
351.14
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Cserélik a logót az MKB Bank Váci úti épületén 2023. április 30-án. Ezen a napon olvad össze a bank a Takarékbankkal, a fúzióval létrejön a MBH Bank Nyrt., amely egységes arculattal működik tovább és Magyarország második legnagyobb mérlegfőösszegű pénzintézetévé válik.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Időben szól az MBH, bankszünnapokat tart a közeljövőben

Informatikai átállást hajt végre az MBH Bank. Ezért szeptember 29. (péntek) 12:30 és október 3. (kedd) 12:00 között nem egybefüggően, részleges és teljes bankszünnapokat tart.

A bank közleménye szerint az átállási időszak teljes ideje alatt zavartalanul biztosítják a digitalizált kártyahasználatot, az ATM-hálózaton keresztüli készpénzfelvételt, a (POS) terminálokon történő fizikai betéti- és hitelkártyás vásárlást, valamint a kereskedői kártyaelfogadó szolgáltatást.

Az átállás ideje alatt leállást tapasztalhat többek között bankfiókjaink nyitvatartásában, elektronikus csatornáink elérésében, az azonnali átutalási megbízásokban (mind a küldést, mind a fogadást illetően) - áll a dokumentumban.

Az MBH Bank bankfiókjai 2023. szeptember 29-én (pénteken) egységesen 12:30-ig tartanak nyitva, 2023.

október 2-án (hétfőn) teljes bankszünnap miatt zárva tartanak,

2023. október 3-án (kedden) délelőtt fiókjaink zárva tartanak, 12 órától pedig a megszokott nyitvatartás szerint üzemelnek.

A befektetési szolgáltatások esetében 2023. szeptember 30. (szombat) és 2023. október 3. (kedd) 12 óra között szolgáltatáskieséssel kell számolni.

További részleteket ide kattintva olvashat.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×