eur:
392.38
usd:
365.69
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: magyarepitok.hu/BERNAT BENJAMIN LASZLO

Fontos autópálya-szakaszt adnak át

Az M4-es autópálya legújabb, 27 kilomézeres szakasza, amely 125 milliárd forintból épült meg, Szolnokot elkerülve Abonyt és Törökszentmiklóst köti össze.

Újabb szakasszal bővül a még mindig csak félkész M4-es autópálya. A 27 km-es szakaszon, négy külön szintű csomópont, két pihenőhely, a Zagyva és a Tisza folyók felett egy-egy híd és további 25 különszintű átvezetést biztosító műtárgy épül – írja a Portfolio.

Az Abony és Törökszentmiklós között épülő 2x2 sávos autópálya-szakasz több mint 125 milliárd forintból épült meg a NIF Zrt. legutóbbi erre az adatra elérhető közlése szerint. Az összeg látszólag kiugróan magas 27 kilométerre, de a szakaszt több híd is tarkítja.

A gyorsforgalmi út újabb szakaszának februári átadását követően március végén az M4-es további építése is el fog kezdődni egy alapkőletétellel Karcag és Kisújszállás irányába.

Az M4-es autópályát még 2005-ben kezdték el építeni, és a tervek szerint Budapestet a román határral kötné össze a nagykereki átkelőnél. Az autópálya eddig Budapesttől Törökszentmiklósig, valamint Berettyóújfalu és a határ között készült el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×