eur:
387.68
usd:
360.16
bux:
69133.14
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Nyitókép: Unsplash.com

Valódi „ékkővel” bővít a Netrisk-csoport

Megvásárolják a durchblicker cég, Ausztria piacvezető független ár-összehasonlító portálja 100 százalékát a társaság korábbi befektetőitől, valamint a két alapítótól.

A tranzakció jelenleg az illetékes hatóságok szokásos jóváhagyására vár. A cégcsoport tevékenysége a felvásárlás nyomán Magyarország, Csehország, Szlovákia és Litvánia mellett immár Ausztriára is kiterjed.

Az új tulajdonosok megjelenésével a márka változatlanul működik majd tovább a megszokott csapattal – közölte az online biztosításközvetítő pénteken.

Sebestyén László, a Netrisk-csoport elnöke a közlemény szerint elmondta, hogy az új tagvállalat valódi „ékkövet” jelent a régió ár-összehasonlító oldalai között, amely további jelentős növekedési lehetőségek előtt áll mind a biztosítási, mind a telekommunikációs és energiaszolgáltatási, mind a hagyományos pénzügyi termékek területén.

Reinhold Baudisch és Michael Doberer, a durchblicker alapítói közös nyilatkozatukban úgy fogalmaztak, hogy a Netrisk-csoport azon törekvése, hogy az egyes országok vezető cégeit egyetlen csoportba tömörítse, számukra is komoly vonzerőt jelent.

A 2010-ben alapított durchblicker sikeres start-up vállalkozásból vált egy évtized alatt Ausztria vezető márkáinak egyikévé. Jelenleg 28 féle ár-összehasonlítási lehetőséget biztosít felhasználóinak a biztosításoktól a telekommunikációs szolgáltatásokon és közműveken keresztül az olyan klasszikus pénzügyi termékekig, mint a kölcsönök, folyószámlák vagy a betéti kamatok.

A Netrisk-csoport tagjai a Netrisk.hu, a Biztositas.hu, a Klik.cz , a Porovnej24.cz, a Klik.sk, a Netfinancie.sk, illetve az Edrauda.lt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Ez lehet a startup-ok kitörési lehetősége

Ez lehet a startup-ok kitörési lehetősége

„Innovációra Magyar!” címmel idén harmadik alkalommal rendezte meg a Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású interaktív konferenciáját, amelyen nagyvállalatok első számú vezetői, kormányzati szakpolitikai szakértők és startup vállalkozások alapítói mutatták be az innováció területén az aktuális hazai és nemzetközi trendeket, magyar sikereket és a támogatott programokat. Az összkép alapján kijelenthető: a hazai innovációs ökoszisztéma egyik legnagyobb lehetősége az együttműködés és támogatás, amely kitörési lehetőséget biztosít a startup-oknak is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×